Ons Motorkledingdumpdag Team

Motorkledingdumpdag werkt met een klein hecht team, wij werken met elkaar en proberen elkaar te helpen om ons bedrijf tot een steeds hoger niveau te brengen waarin klantvriendelijkheid en advies bovenaan staat. Daarom leek het ons een leuk idee dat jullie eens wat meer wisten over onze mensen.

Naam: Eva Sylvie van der Pol
Functie: Vennoot
Locaties: Alle

Hee! Mijn naam is Eva Sylvie van der Pol, ik ben een van de vennoten van Motorkledingdumpdag. Mijn ouders hebben het bedrijf opgestart, maar ik heb al van jongs-af-aan mijn steentje bij gedragen. Toen ik 7 jaar was stond ik op de motorbeurs mijn eerste motorpakken te verkopen, zoals ze noemen.. ''met de paplepel in gegoten''. Ook naast mijn studie ben ik altijd druk geweest binnen de zaak, op dat moment kon je mij in de weekenden vinden op de locatie in Groessen en later in Beekbergen. Inmiddels is het alweer een tijdje terug dat ik volledig ben ingetreden binnen de zaak, ik ben namelijk in 2013 mede vennoot geworden en ben sindsdien langzaam uitgegroeid tot een duizendpoot binnen het bedrijf. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en vindt vooral de afwisseling erg fijn. Regelmatig ben ik ook nog op de werkvloer binnen de winkels te vinden, hier haal ik het meeste plezier uit in mijn werk, het gewoon een op een in contact staan met de klant en zo op de juiste manier advies te kunnen geven over de kleding.

 

 

Naam: Monique en Kees 
Functie: Team Soest
Locatie: Soest

Wij zijn Monique en Kees en sinds 2015 draaien wij Motorkledingdumpdag in Soest.
Wij zijn in 2008 onze motorzaak Bikecompany begonnen en om onze klanten het hele plaatje
te kunnen bieden zijn wij samenwerking aangegaan met Motorkledingdumpdag.
Onze hobby is ook ons beroep geworden. Mede daardoor kunnen wij onze klanten advies
geven uit ons hart. Wij vinden het leuk om de klanten de juiste informatie te geven zodat zij weten waarop ze kunnen letten als ze naar motorkleding op zoek gaan . Daarnaast staat gezelligheid ook hoog bij ons in het vaandel. Wij vinden het super als onze klanten blij en tevreden met hun aankopen zijn en zo volop kunnen genieten van het motorrijden.
We zien u graag terug bij Motorkledingdumpdag in Soest, de koffie staat klaar!

 

 

 

Naam: Louis van der Pol
Functie: Vennoot
Locaties: Beek en Donk, Tilburg & Oud-Turnhout

Mijn naam is Louis van der Pol, oprichter en nog steeds een van de vennoten van Motorkledingdumpdag. In 1990 ben ik een onderdelenzaak gestart in Beuningen samen met mijn vrouw. In 1994 was de zaak zo uitgebreid dat ik opzoek moest naar een groter pand. Dit vond ik in het centrum van Nijmegen. Langzaam,  door de jaren heen zijn wij met de zaak van koers veranderd en zijn we ons compleet gaan focussen op motorkleding. Een grote switch voor een onderdelenman, maar voor de toekomst bleek het voor ons de de juiste keuze. Mede omdat er steeds minder motorrijders daadwerkelijk aan hun motor sleutelen en het steeds moeilijker wordt hierin te bewegen. Motorkleding vind ik een leuk product waar ik mijn draai in kan vinden. Voor mij geldt hetzelfde als voor mijn medevennoten. Het contact met de klant vind ik ontzettend belangrijk. Door met de klant  in contact te blijven en te praten over ideeën en wensen van mensen leer je wat de klant belangrijk vind. Dit leer je niet door je te verschuilen achter je bureau. Daarom zijn wij allen te vinden op de werkvloer en houden wij de lijnen kort.

 

 

 

 

 

 

Naam: Sylvia van der Pol
Functie: Vennoot
Locatie: Beek en Donk

Ik ben Sylvia van der Pol en medevennoot bij Motorkledingdumpdag. Sinds 1990 ben ik al actief betrokken bij de zaak. Eerst 3 dagen werkzaam en de laatste jaren voltijd. Het verveelt nooit en het blijft altijd afwisselend. Het leukst vind ik zelf de beginnende motorrijder op weg te helpen en uitleg te geven welke mogelijkheden er zijn. Tevreden klanten geven zoveel voldoening om dit nog jaren te kunnen voortzetten. Zelf je koers bepalen vind ik ook erg fijn en past ook goed bij mij.  Ondernemer zijn vind ik soms ook erg lastig omdat er aan een eigen bedrijf ook altijd veel neventaken zijn die je niet altijd als vanzelfsprekend beheerst. Van huis uit ben ik wel een nieuwsgierig persoon die wel uitzoekt hoe de dingen werken en dat is een belangrijke eigenschap. Gelukkig zijn wij een familiebedrijf zodat je elkaar kan opvangen en ieder de taken kan uitvoeren die het best bij hen past. Daarbij vind ik het belangrijk dat ook onze personeelsleden zich welkom en in ons kringetje thuis voelen.  Ik geloof in samenwerking en aandacht voor elkaar waardoor er een prettige werksfeer ontstaat en waarin ieder zich kan ontplooien met zijn eigen sterke punten binnen onze zaak. Deze uitstraling vind ik ook belangrijk omdat een prettige omgang met elkaar zich ook vertaald naar de klant.

 

 

 

Naam: Martien van Dijk
Functie: Gewoon Martien
Locaties: Beek en Donk & Beekbergen


Ik ben Martien. 30 jaar en ik woon in Veenendaal. Ik werk nu iets langer dan een jaar als full-time allrounder bij Motorkledingdumpdag. Met ervaring in de horeca en opleidingsachtergrond in de grafische sector zou je mij niet snel tussen de kledingrekken verwachten. Toch ben ik hier op mijn plaats. Elke dag is anders en ik werk in een sociale, flexibele omgeving wat ik het leukst vind om te doen. Daarnaast heb ik ook voldoende ruimte om mezelf te blijven ontwikkelen. Naast motoren hou ik van; tekenen/schilderen, fotografie en digitaal ontwerp.
 

 

 

 

 

 

 

Naam: Bram van Oers
Functie: Verkoopmedewerker
Locatie: Tilburg


Hallo mijn naam is Bram, Ik ben een 19-jarige student uit Tilburg, ik studeer account management, en werk daarnaast nu bijna een jaar met veel plezier bij motorkledingdumpdag. Elke zaterdag en zondag kun je me vinden in de winkel in Tilburg, waar ik je altijd met veel plezier zal helpen en adviseren. Als ik niet in de winkel te vinden ben zit ik het liefst op mijn motor en verken ik Brabant. Het brengt mij plezier als ik mensen met een positief gevoel door de winkel kan begeleiden en ze kan adviseren over de verschillende soorten in motorkleding of gewoon een gezellige babbel te hebben over onze gezamenlijke hobby. Zelf zie ik Motorkledingdumpdag als een winkel waarbij ik mijn werk en passie kan combineren. Ik hoop dat jullie hier net zo graag langskomen als dat ik doe! 

Hopelijk tot snel! 
 


 

 

 

Naam: Diana Schimmelpfenning
Functie: Verkoopster/Allround medewerkster
Locaties: Tilburg & Beek en Donk

Hi! Ik ben Diana Schimmelpfenning. 33 jaar en kom uit Gemert. Sinds 28 September werk ik bij MKDD, dus ik stel mij even voor! Ik werk twee vaste dagen op de locaties Tilburg en Beek en Donk, met de hoop in de toekomst dit uit te breiden naar meerdere dagen. Afgelopen 12 jaar heb ik als apothekersassistente gewerkt maar met het behalen van mijn motorrijbewijs had ik naast een nieuwe hobby ook meteen een nieuwe passie en was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging op werkgebied. Werken bij MKDD, een kans die ik niet kon laten schieten, sluit daar perfect op aan. Naast motorrijden houd ik van films, muziek, reizen, sporten, creatief bezig zijn en quality-time met mijn gezin. 

Loop gerust eens binnen voor een praatje of het aanvullen van je motor-gear natuurlijk!